VIZIONÁŘ

VIZIONÁŘ

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

prostor je hladový
pohlcuje

toulavý autobus dávnověku
hledá konečnou

bez konce
zdá se prach cest
po nichž bos
nesu si svou hvězdu
. . .
jen nevím kam ji zavěsit
abys ji večer viděla . . .
snad tam co září Panna
nebo Střelci na jeho šíp
mohl by za Tebou
mou hvězdu vystřelit

jako fábory ve větru
jsou tajemné dálky
bílá je sárí konců
tam světla věčných promenád
rozžata do věčnosti
očekávají jednou náš stín

prostor je hladový
pohlcuje
a bez konce
zdá se prach cest být . . .

a Ty nevíš
proč hledám Tvou ruku . . . ! . . .

°
Autor rolon, 08.11.2008
Přečteno 329x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, vapiti, Holis, Lota, Mbonita, saddova, Montynka, spare, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujalo mne to, zajimava myslenka, pekne zpracovany volny vers...

08.11.2008 19:48:00 | saddova

Máš hvězdu v srdci,
a ona to ví.

08.11.2008 19:29:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí