Jsme milenci

Jsme milenci

Anotace: Jsme milenci, co smějí se světu, jsme milenci, co hrají o svou lásku....

Jsme milenci, co smějí se světu,
jsme milenci, co hrají o svou lásku.
Jsme milenci ,co líbají se v letu,
jsme milenci, co mají přes oči pásku.

Jsi milencem, co hraje o svou čest,
Jsi milencem, co chrání své zlato.
Jsi milencem, co má z oceli pěst,
jsi milencem, co fakt stojí za to!

Jsem milenkou, co v sexu je divoká,
jsem milenkou, co problémy neřeší.
Jsem milenkou, co padla ti do oka,
jsem milenkou, co schovává se v zástřeší!
Autor JulCZa, 08.11.2008
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oba jste dost dobří, a básnička taky.

08.11.2008 21:38:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí