Život v kostce

Život v kostce

Anotace: Jsem uzavřen v temnotě... A ty jsi mé světlo... báseň o lásce, životě a nespravedlnosti moderního světa mocných a neohloduplných lidí.

V tmavé kostce jsem uzavřen,
proti vůli své zaživa pohřben,
kvůli něčí mocichtivosti,
jsem držen bez milosti.

Ven z kostky dostat bych se chtěl,
zajímavé, že dřív sem o ní nevěděl,
pryč z temnoty, co duši mou zžírá,
teď již pomůže mi jenom víra.

Podej mi ruku, vyveď mě ven na světlo,
možná že v hlavě se mi vše popletlo,
prosím pevně mě drž a nepouštěj,
oči své ze mě nespouštěj.
Autor Ian Hart, 08.11.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí