Oči nelžou

Oči nelžou

Anotace: Tvé oči nejdou srovnat s ničím... Ani s očima, kterékoli jiné...

Říkáš, že dobře se dnes máš,
že je ti vážně fajn,
avšak když se na mě podíváš,
tvé oči řeknou nein.

Možná nechceš, abych starost měl,
abych hlavu si lámal,
já radši bych však věděl,
a ne jen hádal.

Tvé oči nikdy nelžou,
vše o tobě prozradí,
ne vždy ti pomůžou,
ale nikdy tě nezradí.
Jedinečné jsou, to vím,
tvoje oči nemaj rým,
říkáš jimy pravdu,
když ústa nemohou.

Vážně bych ti rád pomohl,
trápení tvému ulehčil,
tvé břímě spolu s tebou nesl
i z posledních sil.

Tvé oči nikdy nelžou,
vše o tobě prozradí,
ne vždy ti pomůžou,
ale nikdy tě nezradí.
Jedinečné jsou, to vím,
tvoje oči nemaj rým,
říkáš jimy pravdu,
když ústa nemohou.

Tvé oči nikdy nelžou,...
Autor Ian Hart, 08.11.2008
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí