Příběh Víly

Příběh Víly

Anotace: hluboká láska,třeba jenom sen

Jak blankytná křídla motýlí,
hrajou si s duší jedné víly.
Jež na palouku sama sedí,
s očima jak plachá laň...do vody hledí...

Mlha pomalu line se krajem
a rosa sedá na kapradí...
O její rty snad měl by zájem,
nebeský rytíř na koni.

Luna bledá,spanilá,
hledí na ní z noční oblohy.
Chladný paprsek posílá...
z nebeské hvězdné zátoky.

Snad je to jen sen...
šeptá víla spanilá.
Po nebi spouští se na zem...
jezdec a klisna stříbrná.

Snad je to jen sen ,snad šalba či klam...
ty oči ty rty já důvěrně znám..
Autor Maruška123, 08.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky,ty zůstanou

07.06.2010 21:36:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí