Lásko šeptám Ti

Lásko šeptám Ti

Anotace: slova o lásce mé díky za ní...

Miloval jsem Tě,když snášel se sníh.
Vločky z tebe slíbal v závějích.

Pak padalo listí-do kůže prsty mi píšeš.
V očích smím čísti-jak moc si mě přeješ.

Slunce již vrhá svůj vlahý stín.
A tvá hlava tiše,schoulila se v můj klín.
šeptáš: Lásko má ty možná nevíš,naše dítě v sobě nosím.
líbám tvé rty,jak okvětní lístky,
šeptám ti do vlasů:moje lásko diky.
Autor Maruška123, 08.11.2008
Přečteno 763x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí