o lásce

o lásce

Anotace: jen jsem něco dopsal

Jsme spoutáni láskou
jak na pasece luční kvítí
jak kytice rudých růží
tys sluncem které mi svítí
a já píši o tom černou tuží

píši ti ještě alespoň jednu řádku,
přesto že nevěděl jsem jak mám začít.
Nech si tuto báseň na památku,
bude ti má lásko muset stačit.

a jestli nestačí ti
Á-dochází mi náplň v peru
musím trochu přitlačiti
no a Ty víš proč si tě beru

už jsou další slova napsaná
a já pořád sedím u stolečku
ještě celá stránka není popsaná,
ale já budu končit můj drobečku.
Autor Barci, 08.11.2008
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin, Bíša, Montynka, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí