Modlitba

Modlitba

Anotace: Křičím, prosím zůstaň jen mým ...

Sliboval jsi lásku, sliboval jsi stěstí,
já bojuji i přes zaťaté pěsti.
Modlím se k Bohu, modlím se k andělům všem,
modlím se za nás, ať jsme na celém světě pro sebe jen.
Modlím se za naši lásku a štěstí,
modlím se a šeptám se zaťatými pěstmi:
ať nikdy neztratím z dohledu Tvou tvář,
ať už přestaneš být lhář.
Šeptám, ať se napořád vedle Tebe probouzím,
ať jsem jen já ta, co Tě každou noc poblouzním.
Šeptám, ať skončí to peklo,
které je pro mě trápením,
ať vidíme nadějné světlo,
a já Tě ve šťasného proměním.
Křičím, prosím zůstaň jen mým ...
Autor Seatka, 09.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkujiiiii :)

17.12.2008 08:30:00 | Seatka

jako vždy nádhera...

27.11.2008 00:45:00 | Dani13

Děkuji ... snad skutečně ano, jednou ...

09.11.2008 09:11:00 | Seatka

..ať se ti splní, co si tak moc přeješ

09.11.2008 01:40:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí