Jak moc

Jak moc

Anotace: MILUJI TĚ

Jak moc pálí oči plné soli,
jak moc srdce z lásky bolí.
Jak moc je těžká váha bolesti,co má bedra nesou,
jak moc je těžké psát rukama, co se strachy třesou.
Jak moc bych chtěla být napořád jen Tvá,
jak moc Tě miluji, to vím jen já.
Autor Seatka, 09.11.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí