Andělé

Andělé

Anotace: ...

Až poznáš, co znamená žít
Cítit strach a lásku, na křídla vzít
a letět dál, dál a nevracet se
do minulostí svazujících k nostalgii
přicházíš ke mně svým peřím přikrýt
mé nahé tělo třesoucí se v noci
svými vlasy mi ukážeš směř
kam letět mám, až vyhasnou hvězdy
ruku v ruce kráčíme pod mostem
vyletět ven a odlétnout pryč
a až vyhasne i má poslední hvězda
budu čekat, až přijdeš
a odletíme
Autor Muta cum liquida, 09.11.2008
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Cristinne, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já už se dočkal;-)

16.11.2008 11:17:00 | Muta cum liquida

snad se dočkáš:-)

15.11.2008 14:55:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí