Vrať se...

Vrať se...

Anotace: zlomil si mi srdce...

Neopouštěj náruč mou,
jenž plna lásky jest,
dej mi ještě šanci jedinou,
ty víš, mé srdce jen tvé jest.

Vždyť jsme se milovali,
s tebou jsem samé štěstí byla,
proč však jen pouhou chvíli?
Já vím že jsem na vše spěchala...

Kéž by šel vrátit čas,
toužím tě hladit a líbat tvá ústa,
cítit tvou vůni, slyšet tvůj hlas.
Bez Tebe je v mém srdci jen krajina pustá...
Autor Romana666, 09.11.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí