Chladné svítání

Chladné svítání

Anotace: Svítá a sen již skončil

Svítá a sen již skončil
svítá a ty ses nerozloučil
svítá a nový den mě vítá
nic nebude jako dřív.

Svítá a mlha stoupá jako dým
svítá a já vím že už nejseš mým
svítá a paprsek mě chce zahřát
pozdě, mé srdce umrzlo.

Svítá a sluníčko mě hladí po vláskách
svítá a srdce volá po láskách
svítá a musím jít dál
co když nechci?!

Svítá a ještě tě vidím
svítá a ještě tě cítím
svítá a chci být jen s tebou
ty tu nejsi.

Svítá a slzy stékají po tváři
svítá a mé oči nezáří
svítá a naděje mizí
kéž by toto svítání nikdy neskončilo.
Autor LaPiccolaFiammiferaia, 09.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřené pocity.

03.02.2009 20:04:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí