Náruč na sny...

Náruč na sny...

Anotace: říkala jsi o mi ní....

Vesmírný prach mi nocí pokryl dlaně
já rozprostřel je pro tvé tiché sny
mlčky se díval – byly jako plaché laně
co před zimou zlou počítají dny.

Ni jsem nedýchal, bych vyplašit je mohl
pro jejich spánek na stráži jsem stál
pak okraj prstů kolem nich jen ohl
po zbytek noci dechem hřál.

--------
Ráno.....
tvá víčka vyšla slunci naproti
......tak ti tvé sny vkládám pod polštář
jsou pampeliškové – jsou jako ty...
Autor Buližník, 09.11.2008
Přečteno 497x
Tipy 18
Poslední tipující: Nút, isisleo, Tacca, Holis, Bíša, Lota, Montynka, labuť, Zamilovaná do nezamilované doby, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snová :o))
znova a znova..
kéž by to nebyla
jen slova..

:-* pamp.

15.11.2008 10:38:00 | Nút

Nádhera...

10.11.2008 10:54:00 | Vivi.~2

Jemné, něžné vyznání... :o)

09.11.2008 15:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí