Jak dlouho?

Jak dlouho?

Anotace: jak dlouho..jak dlouho..

Jak dlouho tě znám,
jak dlouho tě mám,
jak dlouho spíš,
jak dlouho sníš.
Jak dlouho usínáš,
jak ráno se díváš,
jak umíš hřát,
jak umíš mě milovat.
Jak krásně líbáš,
jak se na mě díváš,
jak vím,co si myslíš,
jak vím,co cítíš.
Jak dlouho se směješ,
jak dlouho se miluješ.
Jak dlouho s tebou,
jak dlouho ve dvou.
Jak dlouho mám žít,
jak dlouho tě můžu mít.
Jak dlouho vidíš,
jak dlouho mě cítíš.
Jak dlouho krásně hladíš,
jak krásně mě svádíš,
jak dlouho?..to je otázka,
jak dlouho?...
Tys má láska...
Autor Izzik, 09.11.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí