Oceán

Oceán

Anotace: ...

Koně v dáli utíkají,
poděl oceánu,
k tobě do snu,
mi tě posílají,
při velkém žáru.
Svět kolem usychá,
však ty ho naplníš,
má duše do tvé pospíchá,
ty na noc ji zahalíš.

Koně krotké z dáli,
se vratily,
proměníš je v sladké,
aby mou mysl,
naplnily.
V oceánu stojíš,
jsi tak čistá,a volná,
koně jemně pohladíš,
jsi tak dospělá.
Hřívu jako oni máš,
mé oči stále halí,
miluju,když ji rozhodíš,
a koně za tebou svorně stojí...
Autor Izzik, 09.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí