Vzplanutí z ničeho

Vzplanutí z ničeho

Anotace: možno klišé, ale co na tom když to je pravda:-D

Sbírka: Zamilované

den za dnem
postrádala jsem tě víc a víc
ale když se scházet přestanem
nezbude už vůbec nic.

kdo by tomu uvěřil,
že z ničeho ještě něco vzplane
neuvěří, kdo nezažil,
asi je to předem dané...

stačil pohled, dotek, cit
a já zas mohla šťastná být...
Autor angelicek, 09.11.2008
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím...je to jedna z tvých nejhezčích básní

25.01.2009 16:05:00 | mimozemšťan

Nádherné.Stačí tak málo ke štěstí.

09.11.2008 17:30:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí