Srdce

Srdce

Anotace: slova byla silnější než rým...

Už na moje srdce,
slétávají se mouchy,
dosedají až měkkce,
on zahalen temnými rouchy

pořád ještě můžu je odehnat,
ještě není příliš pozdě,
trochu plynu objednat,
nestát pořád na brzdě

srdce začalo tlouci,
mouchy odlétají v dál,
předemnou tělo jdoucí,
jde si on jde si jak král

jde ke mě a běží,
chce mě chytit,
však jde to s těží

já v náručí jeho chci být,
nemůžu se však zastavit,
dík němu však srdce začlo bít

všechno prý jde,
musí se chtít

utíká už mě dohání,
zpomaluji navzdory nutkání

už drží mě v náručí
ach jak slastný pocit,
ať ta chvilka neskončí,
dovoluji si chtít

hnout se od něj už nechci,
chci být pořád jen s ním,
jak motýli jsme hezcí,
chci být s ním,
chci být s ním,
chci být s ním
Autor Sllunce, 09.11.2008
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Kallkaa, strašidýlko-střapatý, Markeťák713, Alasea, csieksbo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí