Duše je v jejím doteku

Duše je v jejím doteku

Anotace: Je to v ní

Jak v pokoji plném černých barev,
který pro ní s láskou tvořil.
Jak polibek jeho v jejím lůně,
jak úsměv k němu vždy když stůně.
Hřejivé obětí,když trápí jí mráz,
když chvíli ji nevidí,chce jí vidět zas.
Jak ve vzduchu cítíš vůni její kůže,
toužíš po kroku jejích střevíčků.
A polibek před spaním jež plní tvůj sen,
polibek na zítra kdy budeš s ní jen.
Duši cítíš v jejím doteku.
Autor Goethe.one, 09.11.2008
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: slečna Nefertiti, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí