Vypočítavá..

Vypočítavá..

Anotace: peníze jsou hodně, chápu, ale proč je milovat víc než člověka..?;-)

Jsi to nejlepší, co mě kdy v životě potkalo,
řekl jsem, než poznal jsem, jakou máš moc.

..poznat, svést, využít šance,
teď už dlužim kdejaký bance..
..naoko milovat, šeptat slova lásky,
jak jsem mohl dát na lži krásky..
..celá se červenat, když dostaneš růže,
a stejně chtít víc, než člověk dát může..
..jen sama se sebou vědět, že nejsem jediný,
přesto však v noci hrát, ty tvý hry nevinný..
..odejít na výročí a tvářit se smutně,
prej že to neklape a ty musíš jít, nutně..

Snad osud si tě najde,
a pak v boji s ním se střetneš.
Snad objeví se někdo,
kdo udělá ti totéž..
Autor tom.z, 10.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Aniba, Gabriel - Sinóda, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jsem divná..blázen ..či snílek..
ale
peníze jdou mimo mě
potřebuju je
dávám je
a to je vše..
nejsou mi modlou
to spíše potěší mě
slunce
nebe
tráva
krásná hudba
co se hrává...

10.11.2008 09:17:00 | Mbonita

děkuju..

10.11.2008 08:14:00 | tom.z

Dávám ST! mnohé jsi mi připomněl, vím, jaké to je, když člověk miluje a penízky jen lítaj, až zcela dodndou a dluhy narůstají, tož láska zmizí, už není co čerpat...

10.11.2008 08:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí