Déšť našich životů

Déšť našich životů

Anotace: S láskou

Poslouchej, jak kapky deště
hrají svou symfonii na listech stromů,
tak stůj a poslouchej ještě
ty kapky, co snáší se z oblohy dolů.

Přemýšlej o tom šumění
listů ve větru,
přemýšlej o kapce poslední
v záři úsvitu.

Ten déšť, víš, to možná není symfonie
a my dva tu posloucháme rekviem,
přátelíme se se zbytky nostalgie,
žijeme - a proto vlastně nežijem.
Autor katerina.johana, 10.11.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí