Ztracená krása

Ztracená krása

Anotace: Jeden člověk byl tím nejkrásnějším, ale svoji krásu jen tak zahodil a mě to teď každou noc budí jako noční můra. (znovu bez reakce)

Sbírka: Dekadentní zamilovanost

Dívám se na fotku,
krásně se směješ,
teď kážeš mi samotku
a na mě se*eš.

Roztomilost a krása,
dívají se na mě,
mysl mi drásaj,
když sedím na dně.

Tvůj lstivý pohled,
bodá mě do srdce,
chtěl bys mě proklet?
Koukáš tak divoce.

Hebké černé vlásky,
vždy tak krásně voní,
často měníš masky,
víš, že mi to škodí.

Silné krásné ruce,
co tiskly mě k Tobě,
teď drtí mě prudce
rády v této době.

Ty oči, zelené oči Tvé,
bylo v nich pochopení
teď jsou tak lhostejné
k tomu, že mě zraní.

Ctěná krása Tvá
byla nepřehlédnutelná,
nyní pryč se vytratila
stejně jako tato slova.
Autor Insomnious Tunri, 10.11.2008
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, jedam, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám pohlazení a přeji Ti co nejvíce lásky, co zhojí všechny strastiplné "vrásky" ...

11.04.2009 09:03:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí