TY

TY

Anotace: od srdce...pro jednoho kamaráda ještě dodám-mám tě mooc ráda

Sbírka: Ze Srdce

TY jsi první, co se na mě hezky podíval.
TY jsi první, co mi lásku dal.
TY jsi jediná moje naděje,
co smát se na mě tě přiměje.
TY jsi ten, co mě pohladí.
TY jsi ten, co mi poradí.
TY víš, že nikdy nejsi sám,
a taky víš, že ráda tě mám.
Autor Kakušín, 10.11.2008
Přečteno 635x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí