Žárlivost

Žárlivost

Anotace: jedna básnička,asi ne moc zrovna povedená...je o žálivosti a zradě kamarádky

Když tě sním vidím,
pořádně žárlím.
Žárlím vždy,když se na něho jen podíváš.
Vidím jak se sním bavíš,
usmíváš se,hladíš ho.
Ty vůbec nevnímáš,
jak mě to strašně olí,
Tebe vůbec nezajímá,
že láska k němu ve mně jen hoří.
Já si tě tak vážila,
měla tě moc ráda.
A ty mě zatím,
takhle raníš.
Prosím zamysli se nad tím,
protože se každé ráno ,
probouzím stím,
že tě sním zas uvidím a ve mně....
...se opět probudí ta známá Žárlivost.
Autor Veverči, 10.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: chico13905
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná a hlavně má hlavu a patu jen tak dál jsi skvělááá

22.03.2009 03:00:00 | chico13905

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí