Pro Terezku

Pro Terezku

Anotace: Pro Terezku

Vždycky budeš moje věčně smutná,
malá, krásná, leč nedostupná,
žárlím na něj, když tě líbá,
žárlím na něj, protože ho miluješ,
teď vím, že žárlit je chyba,
stejně ho líbat nepřestaneš,

Miluju tvůj úsměv a tvý oči,
když se do nich koukám, svět se mi točí,
miluju tebe a tvůj smích,
mnohokrát pomohl mi v krizích mých,
vyzařuje z tebe pozitivní energie,
jen to mi dává další sílu.

Musel jsem dostat emoce ven ze sebe,
Terezko, miluju jen a jen Tebe…
Autor saintojimmo, 10.11.2008
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A která z nich to je, příteli? Doufám že ta tvoje oficiální, prvačku chci JÁ :-D

11.11.2008 13:42:00 | Chancer

je pěkné milovat,je však divné o lásku nebojovat!
proč své city neřít,proč nežít?
BOJUJ

10.11.2008 22:41:00 | Vacluvka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí