Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ..má lásko..

Z vylouzených tónů
opuštěné píšťaly snů,
nad mlhou z hvězd
strhávám lží clonu,
kde po tolik dnů,
nacházím tu pravou z cest.

Já jsem se rozhodla,
oči své zavírám,
našla jsem sebe
Temnotu jsem přemohla,
teď srdce své otvírám,
už mám v něm jen Tebe

Víš, lásko má,
jsi pro mě vším
v co jsem kdy doufala
Ač bývala jsem němá,
naučila jsem se všem řečím,
když Tvá láska mě objala

Jsi mi tak vzdálený,
přesto však o tolik blíž
než kdokoli jiný
Jak obraz Měsíce zkalený,
v němž našla jsem svou skrýš,
když obklopily mne stíny

Moc Tě miluju
Autor Adie.80, 10.11.2008
Přečteno 873x
Tipy 6
Poslední tipující: Tunrida, Mr_Temporary, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

květy

18.02.2010 01:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí