Milování..

Milování..

Anotace: když láska bolí...

milovat znamená myslet srdcem..jenže

Srdce co prasklo,
nikdo už neslepí..
Láska vás dočista zaslepí..
kéž noc nikdy neskončí..kéž zůstane sen..
nechci aby přišel ten zlý den..
Zbývá jen ticho..prázdné nic..
vždyt jsem to jen já..tak proč chtít víc...
Autor Tucna, 11.11.2008
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cas srdicko zahodi,,,ale jizva vzdycky zustane

12.11.2008 07:37:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí