Jamais

Jamais

Anotace: pro jistotu ji s sebou nos , žiletka má velkou moc

Až přestanou padat
sněhové vločky
a ryby budou brát,
řeknu Ti pár slov navíc
A střevíc - jako princezně -
nazuji mé Žanetě

Absolutně bez vážnosti
začnu slavit,
se mnou propadlá duše
hýří radostí
Zírat na lichotivý
odraz v kaluži

Za lži se platí
Úspěchem ?

Letmě ji políbit,
po tmě se ujistit,
nepatrně v extázi,
že v této fázi
nejde již zastavit

Jamais
J'ai aimé
Jenom Tebe..
Autor MTRowe, 11.11.2008
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: ema mraz, Rozárenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí