Vločky z nebe...

Vločky z nebe...

Anotace: Je to hloupost.. nevím.. možná časem smažu..

Vločky z nebe lehce padají,
chytám je v náruč, chci je skrýt.
Však po dotyku se mnou náhle roztají
a zase sama musím být...

Toulám se ulicemi, kolem sníh je černý.
V minulosti někdo vyslovil,
že svým snům má být člověk věrný..

Tak já se snažím, snažím se být věrná!
Však já o tobě nechci snít
a budoucnost mi černá..
Neměl jsi to dělat!
Co? to víš ty sám..
Už od začátku jsi tušil,
že ti srdce dám!!
Tak proč už ho nechceš?
Autor Castiza, 11.11.2008
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Poetický Ďábel, enigman, Kristine Clary-Aldringen, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí