Flirt

Flirt

Anotace: ..

Uvádí nás v pokušení..
Ale pouze nezkušení
sejdou z cesty
svého štěstí...

Netušíc a nečekán
příjde muž vždy
když je sám..

Drzý úsměv,
krásné tělo,
které by tě
svésti chtělo.

Mluví sladce -
pohled hodí,
stejně tě jen
za nos vodí!

Pak příjde pár dotyků,
od muže kterého bys míti chtěla.
Nabízí se k polibku...
Kéž by sis ho vzíti směla!

Však tvé srdce volné není,
Možná se to poté změní..
Autor Castiza, 11.11.2008
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Paulín, Holis, Laivindia, enigman, Jin, Tacca, sondulacek, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kecám tvrdý y.. :-D

14.11.2008 07:51:00 | Castiza

Promiiň, ale já tam mám měkké i.. :-D

14.11.2008 07:50:00 | Castiza

Pěkný. Až na tu hrubku drzÝ úsměv, jako mladÝ...

12.11.2008 16:18:00 | Laivindia

...nevím, ale "vystřízlivění" bývá bolestné...

11.11.2008 14:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí