Láskou zklamaná

Láskou zklamaná

Anotace: Láskou zklamaná, srdce opuštěné.....

Láskou zklamaná, srdce opuštěné, city zůstaly skutky neproměněné...
Proč teď pro něj tečou potůčky slziček, když jemu poblouzní hlavu mnoho jiných bludiček...?
Neplač pro něj, vždyť on Ti za to nestojí,
jeho srdce se s jiným propojí...
Avšak při pohledu do očí, utápím se v modrých studánkách,
potom vytrácí se mé bezpečí, zbývá jen začít psát na prázdných stránkách...
Vzpomínka na Tebe řasy mi orosí,
pak už jen srdce Tě o lásku poprosí...
Srdíčko bolavé jiný snad zahojí,
tak hlavu vzhůru, vždyť princezny se nebojí...
Autor Veverči, 11.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: chico13905
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí