Bojím se ...

Bojím se ...

Anotace: Milujeme se, ale strach nám to narušuje ...

Zahřej mě, slunce moje,
do dlaní dám Ti ruce svoje.
Dýchej na ně a hlaď mi je,
chladem třesou se prsty mé ...

Není to chlad, co obklopil a třese mnou?
Musí být, mrznu, jak byla bych z ledu krou ...
Myslíš, že spíše strachem můžu se třást?
Nemám nikoho, komu mohla bych otázky klást ...

Snad zase vyjde slunce, co slzy zoufalství osuší,
zda přestanu se prozrazení bát, nikdo netuší ...
Zatím musíme se stále přes rameno dívat,
zda nevidí nás někdo v temném koutě se líbat ...
Autor ona_a_on, 11.11.2008
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kazdy strach se musi prekonat aby clovek udelal krok vpred

12.11.2008 07:33:00 | strašidýlko-střapatý

Hmmm, zajímavé a myšlenkové, tož poslední věta by mohla znametat skoro cokoliv...

11.11.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí