Ranní úsvit

Ranní úsvit

Anotace: 11.11. byl významný den...

Sbírka: S láskou v zádech

Když pohltí den noční záře
Třpytí se ve světle Tvé hebké tváře
Měsíc vykresluje Tvou sametovou kůži
Z mladých ogárků stávaj se muži

Hledím na Tvé mužné tělo
Které to moje vždy s chutí chtělo
Dotýkám se Tvé silné hrudi
Její krása mě pořád prudí.

Tvůj hořící dotek vzbudí ve mně chvění
Jsme oba součástí celého dění
Mé rty se k těm Tvým čelem otáčí
Že polibek chtějí, jim samozřejmě naznačí

Vzdálenost mezi námi se začíná ztrácet
A denní světlo chce se sem vracet
Jak spojí se naše žhavé plné rty
Vím, že jsi to právě a jen Ty.

Ten, kdo mne políbil při ranním úsvitu...
Autor wigi.sama, 11.11.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertip, moc se mi tvá báseň líbí.

18.01.2009 09:33:00 | Lilly Lightová

Super, jen ty absolutní rýmy a rytmus..heh, jsem tu dřív než Saddova ;-)
Takové ráno nemuselo být tak ospalé a protivné, jako jiná všední rána jsou, že? :-)

11.11.2008 20:43:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí