Jedna noc

Jedna noc

Anotace: ...

Jeden polibek změnil vše.
Jedna noc ve spojení dvou těl.
Nedokázala říct ne.
Pohled očí, jeho tělo na jejím těle,
tak moc ji chtěl.
Kde je teď?
Zapomněl?
Na spojení dvou těl,
na své tělo na jejím těle,
na to jak moc ji chtěl
Na to jak cítil se skvěle.
Nebo je to jen zdání pouze?
Že udělal to jen z nouze?
Autor Linuxa, 11.11.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pouze- nouze, nevim cele je to tkaove na jedno brdo,nezaujalo mne to...

11.11.2008 21:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí