Pro ten křehký okamžik

Pro ten křehký okamžik

Anotace: Některé věci si chci v sobě uchovat napořád... :)

Ten křehký okamžik
navždy si chci do paměti vrýt
a udělat si z něho album nebo film
a nenechat si ho od nikoho vzít

Zarámuji si ho do rámečku
jednoduchého - aby vyniklo to, co na něm je
aby ho nerušilo něco nepravého
abych věděla, že to co je uvnitř, existuje

A na svém stolečku vzpomínek
ten obrázek si vystavím
a pokud si z toho udělám film
budu si ho přehrávat před spaním

Pro ten křehký okamžik
stojí za to být!
Autor Nessy, 11.11.2008
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, jedam, fab four, Psavec, Tygropes, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen pro ten dnešní den, stojí za to žít....:)

17.12.2008 16:02:00 | Agniezka

celkem pekne tema,ale na me je to dost jednoduche,ale zle to rozhodne neni

11.11.2008 21:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí