Prosím, lásko ...

Prosím, lásko ...

Anotace: ... ne vždy mohou být naše prosby vyslyšeny ...

Prosím, zůstaň u mě,
jak dítě v matčině lůně ...
Prosím, neopouštěj mě,
srdce chřadne a stůně ...
Prosím, buď se mnou ještě,
samota svírá jak ze železa kleště ...
Prosím, neodcházej domů,
v hlavě mi zní tisíce zvonů ...
Prosím, ať kroky Tvé se obrátí
a můj božský se ke mně navrátí ...
Prosím, samotnou mne tady nenechávej,
lásko, zas je nový den ... Vstávej ... !
Autor ona_a_on, 12.11.2008
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Loudilka, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí