Slib

Slib

Anotace: ..tak to prostě je..

Když řeknu přísahám, myslím to vážně,
když řekneš přísahám, chtěl bys myslet to vážně.
Kolotoč slov, řečí a slibů
"-slibuji- já hodnej už budu"...
..A jdeme od začátku, je to tu zase
na stejném rozcestí na stejné trase.

Už neslibuj, jen vydej se po správné cestě,
já prosím tě, kolikrát budu prosit ještě?
Nejsem studna, nejsem bezedná, to víš
a ty jsi také jen člověk, tak pochopíš,
že bez tebe život nebyl by tak krásný,
že mé srdce by bylo tak hrozně prázdný.

Teď si asi říkáš proč tě chci měnit, když ráda tě mám,
proč jednu věc nepřekousnu a chci změnit k mým zásadám.
Proč to řeším a proč ti vyčítám
proč ty hnustý cigára, proč je počítám?

Víš miláčku budoucnost - to jsme my oba
a nezmění to ani tahle moderní doba.
Snaž se! Já snažím se taky
spolu přece dokážem zázraky.
Autor Jean89, 12.11.2008
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: GirlFromTheRain, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí