A zas ta láska,......

A zas ta láska,......

Anotace: veselá i smutná i takhle mi chutná.......

Utrženou květinou
ranní sluncem rozvitou
ozdobil jsi mé tělo
a to se v Tvém náručí chvělo
až do dálky to znělo
Tvoje tichounké pst...

Pak lístek upadl
a kvítek uvadl,
už necítím Tvou lásku
jsem jak loutka
na provázku
nahoru a dolu
stále spolu,

Chvíli láska, chvíli zloba
a dál teče v řece voda...
Autor Singlová, 12.09.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi líbí =)

12.09.2005 15:06:00 | Monali

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí