Tak dost!

Tak dost!

Anotace: lásky už bylo dost, tak i přátelství skončilo, z blbých pocitů by jeden rost', jen nenávist to zračilo...

Ze začátku, jsem k tobě obdivně vzhlížela,
já zaslepená byla jsem tvou něhou lhavou.
Proč já husa slepá se s tebou tak sblížila,
a nenechala si to pořádně projít hlavou.

Jediné slovo z tvých úst,
mne dokázala ranit jako meč.
Proč jsem ti vždy odkývala,
potvrdila tvou průzračnou lež.

Naštěstí přešla mě ta láska,
za to bohu jsem děkovala.
Byli jsme jedna kopa, cházka,
s tebou jsem se radovala.

Bohužel to pěkné
muselo jednou skončit.
A tak lásky jedné,
začla se nenávist zračit.

Každá záminka, směšná věc,
tak znamenala jasnou hádku.
Nevnímajíc okolnosti přec,
říkajíc si při tom pohádku.

Nenávidím tvé vyjadřování,
když mlčíš, pomalu rostu.
Nulová možnost vyrování,
mám chuť skočit z mostu.

Chci to skončit, není lež pravda,
běž za tou cuchtou svou.
Tak dost. Už nekryju ti záda,
nechci již vzpomínat na duši tvou.
Autor Psychopatická lentilka, 12.11.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: GirlFromTheRain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí