Chci žít

Chci žít

Anotace: Chci jen Lásku,nic víc nic míň.Chci ji brát,ale i dát...

Já chci žít,
životem jít.
Chci lásku znát,
životem jít.

Chci se smát
buď mou nocí
buď mým dnem.
Já člověk jsem
buď mou realitou,ne snem.

Jsem člověk-to víš Ty sám,
co já v srdci mám.

Jen prosím..
Ať žena zůstane se mnou
a je navždy mou.

Ať ona je mi vším
ať je mou radostí,
když nademnou je stín.

AŤ je mi mlhou,
ať je mi rosou,co studí.
Ať je mi sluncem,
co vše rozjasní.

Ať je mi něhou,
ať je mi duhou.
Ať je mi vším,co zahřeje,
ať je tu naděje.

A tak ženo prosím..
Buď jen se mnou s láskou nekonečnou
buď jen mou a navždy zůstaň se mnou...
Autor M3rryMarta Valenová, 12.11.2008
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí