data

data

Anotace: ..

Vymažu důvěrná data
v nástrojový liště
zabouchnu v srdci vrata
a příště...
už nevolej!

Každej teď říká
vole lej
bolest omámíš
v bezvědomí...
a co my?

Jsme jenom atomy
a z kulí molekuly
co nedopluly
tam kam měly
na šípech lásky
svedly boj s děly
jasně že prohranej

a zas mi říkaj vole lej
propláchni chodbu
podvědomí

a co my?
jsme jako atoly
tam někde v Maledivách
na miskách vah
váháme v tmách
tak jako prach a prachy
s tou láskou je to stejný
už od dob Máchy...
Autor zenge, 12.11.2008
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Holis, NikitaNikaT., kroužek, Mario de Janiero, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí