Jiskřička naděje...

Jiskřička naděje...

Anotace: láska bolí..:o(

Jiskřička naděje občas blikne
snad mezi námi láska vznikne
toužím po tobě moc a moc
každý den a každou noc..

Toužím sevřít tě v objetí
zatlačit slzičku dojetí
pohladit tvé vlasy
políbit tvé něžné řasy

Chci vykřičet na celý svět
že miluji nejkrásnější květ
že miluji tebe
svědkem buď mi nebe..
Autor Tucna, 12.11.2008
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: andělík, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné vyznání...

12.11.2008 18:59:00 | Paulín

Kráása,nic než krása...

12.11.2008 18:06:00 | andělík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí