chci...

chci...

Anotace: ta láska dělá divy...=)

Kubíku,přála bych si,říct ti do očí,
proč se semnou celý svět točí...
Chci abys věděl,že ovládáš moje city,
ten kluk kterého miluji jsi vážně ty...
Chtěla bych ti říct jak to všechno je
a že bych si hrozně přála být jenom tvoje...
Ty nevíš nic,mluvit s tebou se stydím,
štve mě to,ale rozzářím se když tě vidím...
Oči mi září,tváře se červenají,
rty se chvějí,snad ti jednou polibek dají...
Celé mé tělo po tobě touží,
když tě nevidím vyplakala bych tisíce louží...
Jen pouhý pohled na tebe mi stačí,
ty jsi ten kterého mám nejradši...
Bolí mě srdíčko,že nemůžu tě mít,
chtěla bych s tebou až na kraj světa jít...
Třeba dostanu odvahu
a budu ti stát na prahu...
Tam vyznávat ti budu lásku,
w břiše mi bude lítat spousta bělásků...
Snad poznáš co k tobě cítím ještě dříve,
než se pokusím jít do vysněného cíle...
Jsi pro mě kluk srdce mého,
chtěla bych se dostat do srdce tvého...
Vždy úsměv na tváři vykouzlíš mi,
prošla bych s tebou klidně celou zemi...
Snad všechno ti dojde
a má láska tvým srdcem projde...
Chci tě mít jen pro sebe,
už navěky být zamilovaná jen do tebe...
Autor beruška.andílek, 12.11.2008
Přečteno 602x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta láska... Cením si snahu.A přeju ti odvahu.

12.11.2008 19:37:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí