Krásné probuzení

Krásné probuzení

Anotace: Naděje

Krásné probuzení

Už je to par dní
a můj mobil nepípá v noci před spaní.
Sem tam se na něj podívám
a pak se jen tak smutně na strop zadívám.
A si má bobříka mlčení,
třeba mě pří je mě zbudí ve spaní.
Třeba se ráno probudím,
a zprava mě příjemně naladí.
Už do postýlky za lehám
a mobil ke zhlavci pokládám.
Víčka se mi pomaly zavírají
a já doufám že přijde krásné psaní.
Autor misabartos, 12.11.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí