Miluju..

Miluju..

Anotace: Asi nemůžu na nic jinýho myslet :-)

Miluju.....

Miluju když se na mě díváš
miluju když si zpíváš
miluju když mě hladíš
miluju když se se mnou mazlíš
miluju když mě máš v moci
miluju tě ve dne v noci
Miluju když u mě spíš
miluju když o nás sníš
miluju když mi máváš
miluju když mi pusu dáváš
miluju když tě slyším se smát
miluju tě prostě mám tě rád
miluju tvá krásná ústa
miluju tvé polibky, když je jich spousta
miluju tvůj nádherný hlas
miluju s tebou strávený čas
miluju pohled do tvých očí
miluju když se s náma svět točí
miluju tvou hebkou pleť
miluju tě právě teď
miluju tvou čistou duši
miluju jak ti všechno sluší
miluju tě moc a hluboce
miluju tě přímo divoce
miluju když vedle mě spíš
MILUJU TĚ A TY TO VÍŠ!!!
Autor Donnie Darko, 13.11.2008
Přečteno 713x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí