Okamžik radosti

Okamžik radosti

Anotace: :)

Tvá přítomnost mi mění okamžik
když zármutek mě rdousí
stačí dotek stačí stisk
a já cítím, že mou jsi.

Nejde to nastálo, nemohu Tě vlastnit
pronájem citu v tichosti bytu
snažme se zasnít
a být v klidu.

Chvilka se uchová
v paměti odložených radostí
vzpomínka nachová
bez lží a starostí.

Je málo okamžiků co radost nosí
v souznění duší i těl
ležíme spolu, nazí a bosí
v objetí vlastních těl.
Autor Ďábel sám, 13.11.2008
Přečteno 442x
Tipy 17
Poslední tipující: Tacca, Holis, strašidýlko-střapatý, isisleo, Psavec, Bíša, Mario de Janiero, jesterka, Mbonita, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nejen závěr..celé..

18.11.2008 19:33:00 | Tacca

Ten závěr je přímo andělský.

13.11.2008 15:45:00 | Psavec

ten závěr je přímo..ďábelský:-)

13.11.2008 10:33:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí