Není co nechápat

Není co nechápat

Anotace: Léto se stáčí.Podle skutečných událostí..Hodně dvojsmyslů,přesto všechno zapadá..

Sbírka: Básník

Není co nechápat, léto se stáčí.
Nemusí kapat, stačí...
.. když prší....

Podívej do dálky za hvězdné pole,
i maličké věci tam mají své role.
Naslouchám času tak opatrně, jak to jenom jde.
Málokdo řekne ti, co opravdu chce.

Mám tvou vůni na svém horním rtu.
To asi od toho, jak políbil jsem tě na šíji.
Řekla jsi, že v listí si tě nenajdu.
Stejně je hloupý ten stesk, co lidi zabíjí.

Léto je pivo, to zlato, co chladí.
Dokud se stáčí, užívej mládí.
Není co nechápat, vše zapadá,
tak jako stavebnice a žádná záhada.

Ty smutný řádky celkem by mi šly.
Už je málo času a ještě zbývá tolik toho říct.
Jednou, až ten moment přijde, na ně vzpomeň si.
Popustíš uzdu své fantazii ve světě bez hranic?

Není co nechápat léto se stáčí

.... to stačí...

autor:Petr Z

Autor Petr Z, 12.09.2005
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí