Puppet´s desire

Puppet´s desire

Anotace: Tichý křik duše...

Co Vám chci říct, nemusí znamenat nic.
Pud sebezáchovy? Nevím, snad ne.
Netuším co citům vládne..
Přesto musím, protože mé srdce chladne,
a růže co dal jsem Vám svou duší vadne..

Netušíc kde jste si pokládám otázku,
zda nejsem také tou loutkou na provázku.
Provázek bude teď ustřihnut nůžkami,
zbyde jen maličký papírek na psaní.
Už asi nesnesu další mé rouhání.....

Jsem nucen svým srdcem zeptat se teď,
zda už jste ochotna vrátit se zpět,
nečekám, že to bude přímo hned,
do krve pomalu vpouštím si jed..
Chybí mi slova co jsou jako med...

Chtěl bych jen jedinou větu teď číst,
od Vás i kdyby pak zbyl prázdný list..
Dejte mi vědět jak jste na tom nyní,
prosím Vás o to, vždyť jsme přece jiní!
Už nemáme proč cítit se vinni...
Autor ZaM, 12.09.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi líbí nejvíc..

23.01.2008 09:14:00 | svědomí v bezvědomí

pěkný, zajímavý, moc se mi líbí :-)

12.09.2005 22:39:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí