Ukaž mi cestu

Ukaž mi cestu

Anotace: Ukaž mi cestu... má nebeská krásko...

Chtěl bych jíti za tebou,
ukaž mi cestu svou,
za tvou krásou záhadnou,
za tvou ozvěnou.

Podej mi prosím ruku svou,
pomoz mi lásko vstát,
veď mě prosím cestou tvou,
chci se na ni dát.

Ty s tou tvojí bleděmodrou blůzou,
jsi mi inspirací, jsi mou múzou.
Jsi mi cestou, jsi vzorem mým,
jak jít dál životem svým...

A teď tu jen tak sedím
a koukám se na tebe,
nahoru vůbec nehledím,
a přesto dívám se na nebe.
Autor Ian Hart, 13.11.2008
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí