Nesmrtelní

Nesmrtelní

Anotace: možná

Kolik nocí ještě
jako dvě měňavky
si budeme vyměňovat
metry DNA
dvě buňky v prvotní oceánu

Kolikrát se pomilujeme v letu
jako rorýsi nad mraky
umřeme spolu a jako malé meteory
spadneme do lužních lesů
po nekonečné noci k ránu

Jarní voda nás vyplaví
nechá z nás vyrůst bledé sasanky
kořínky přisáté k sobě
zasypaní pylem
přežijeme i tuhle ránu
Autor zef, 12.09.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty věty nemají chybu...!!!

12.09.2005 21:48:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí