Toužím

Toužím

Anotace: každá touha může být i cílem

Toužím po spoustě věcí,
ne vše se vyplní
a to je dobré přeci.

Kdybych měl co si zamanu,
tak rychle toužit přestanu.
Touha zmizí,není zdravá,
odpadne a zůstane...
prohnilá jen tráva.

Touha se vyklube z nitra ven
pocit zvláštnosti
plný krásných známých jmen
...říká pojď dál ke mně sem
zkus to a jen mě si vem.

Ale já nechci.
Nechci hned vše mít,
chci se těšit z touhy
a nebo sám svou touhou být.
Autor greenus, 14.11.2008
Přečteno 702x
Tipy 10
Poslední tipující: Boscai, Karkulínek, Psavec, Mbonita, páááááááá, losscar, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..povznáší i ubíjí zároveň..je hnacím motorem..žene nás kupředu..

14.11.2008 11:49:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí